Menu Sluiten

Zo helpt Climatics u verder

Goede sturing begint met weten. Weten hoe systemen functioneren en weten wat het daadwerkelijke gebruik en verbruik is van een gebouw. Hiervoor zijn grote hoeveelheden data nodig, denk hierbij aan een aantal miljoen metingen per locatie per dag! Climatics meet, regelt en legt vast. Daarbij wordt vervolgens voor elke installatie – en de gehele wisselwerking tussen de installaties en het gebruik van het gebouw – de optimale inzet berekend. Dit resulteert in een minimaal energie verbruik en maximaal comfort voor u als gebruiker. 

Maar het platform kan meer. Zeker wanneer u als installateur gebruikmaakt van Climatics, ervaart u alle gemakken van het ontwerpen van een installatie en het voorspellend onderhoud. Zo blijft u de klant altijd een stapje voor, en onderscheid u zich met uw dienstverlening.

Van leverancier naar kennispartner

Kiest u voor Climatics, dan bieden wij aan om de eerste projecten geheel voor u uit te voeren. U ervaart dan zelf hoe ver de mogelijkheden van het systeem reiken en u kunt zelf heel efficiënt meer functionaliteit naar binnen halen. Stap voor stap en in uw tempo gaat ACS van leverancier van projecten, naar uw vertrouwde leverancier en kennispartner voor datagebaseerde gebouwsturing. Wij leiden uw mensen op en nemen ze mee in de wereld van gebouwtechniek. Climatics heeft een 24/7 servicedesk en uitgebreide managementtools voor u en de gebruiker. Een ideale manier om service en onderhoud goed te regelen.

De Smartbase

Onze Smartbase is het hart van de operatie. Al uw installaties worden via dit kastje verbonden met Climatics. Met het koppelen van een laptop ziet u of een monteur in een oogwenk of alles goed gemonteerd is en volgens plan verloopt. Eventuele montagefouten signaleert het systeem direct en kunnen eenvoudig verholpen worden. Geen ingewikkelde (I/O) tests dus en een sterk verkorte installatietijd. De kans op fouten is beperkt tot een minimum.

Het is mogelijk om de Smartbase te gebruiken met uw eigen logo!

Uw data veilig en van u

Alle verzamelde gegevens worden oneindig opgeslagen op Nederlandse servers. Daarnaast gebruiken wij deze data voor het doorontwikkelen van onze software, maar verder blijven ze gewoon in uw bezit. Wel zo veilig.

Samenwerken met ACS? Neem contact op!

We beantwoorden graag al uw vragen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur